תבנית:חדשות1: הבדלים בין גרסאות

מתוך ויקיתרופות
קפיצה אל: ניווט, חיפוש
Banner.jpg
 
(150 גרסאות ביניים של 2 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
 
{{חדשות|
 
{{חדשות|
|כותרת=משרד הבריאות: נוהל 130- תנאי הפצה נאותים לתכשירים
+
|כותרת=האם תרופה נגד שיעול יכול להגן על המוח
|תמונה=[[קובץ:Misrad briut.jpg|150 פיקסלים|ימין]]
+
|תמונה=[[קובץ:Shutterstock 2713556.jpg|150 פיקסלים|ימין]]
 
|תוכן=
 
|תוכן=
משרד הבריאות פרסם את נוהל מספר 130: תנאי הפצה נאותים לתכשירים. מטרת הנוהל היא להגדיר את הסטנדרטים הנדרשים לצורך עמידה בתנאי הפצה נאותים לתכשירים. הפצה של תכשירים הינה חוליה מרכזית בשרשרת האספקה ומעורבים בה גורמים רבים. הנוהל מתווה כלים מקצועיים במטרה לסייע לעוסקים בהפצת תכשירים, בשמירה על איכותם ובמניעה של חדירת מוצרים מזויפים לשרשרת האספקה. היענות לקווים המנחים בנוהל זה תבטיח בקרה ושליטה על שרשרת ההפצה.
+
"[[אמברוקסול]]", תרופה בשימוש נרחב נגד שיעול, נמצאה כבעלת יתרון בריאותי נוסף ומשמעותי ביותר – היא הצליחה למנוע התדרדרות מוחית בחולי [[ר:פרקינסון|פרקינסון]].
 +
 
 +
 
 
|עם תמונה={{{עם תמונה}}}
 
|עם תמונה={{{עם תמונה}}}
 
}}
 
}}

גרסה אחרונה מתאריך 06:23, 18 במרץ 2026

Shutterstock 2713556.jpg

"אמברוקסול", תרופה בשימוש נרחב נגד שיעול, נמצאה כבעלת יתרון בריאותי נוסף ומשמעותי ביותר – היא הצליחה למנוע התדרדרות מוחית בחולי פרקינסון.

להמשך...