תבנית:חדשות1: הבדלים בין גרסאות

מתוך ויקיתרופות
קפיצה אל: ניווט, חיפוש
Banner.jpg
(154 גרסאות ביניים של 2 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
 
{{חדשות|
 
{{חדשות|
|כותרת=סאנופי ורג'נרון הודיעו כי הבקשה לאישור התרופה הביולוגית פרלואנט (®PRALUENT) להיפרכולסטרולמיה תיבחן על-ידי ה-FDA בעדיפות גבוהה
+
|כותרת=התרופה לסוכרת שמרפאת מיגרנות
|תמונה=[[קובץ:Shutterstock 133301096.jpg|150 פיקסלים|ימין]]
+
|תמונה=[[קובץ:Shutterstock 2713556.jpg|150 פיקסלים|ימין]]
 
|תוכן=
 
|תוכן=
סאנופי ורג'נרון הודיעו כי מנהל המזון והתרופות האמריקאי (ה-FDA) ייבחן בעדיפות גבוהה את הבקשה לאישור התרופה הביולוגית 'פרלואנט' (®Alirocumab -PRALUENT), נוגדן חד-שבטי לחלבון PCSK9 המיועד לטיפול בהיפרכולסטרולמיה. בהתאם לחקיקה הנוגעת לתרופות מרשם, תהליך הבחינה אורך כחצי שנה, כאשר מועד האישור הצפוי נקבע ל-24 ביולי 2015.  
+
מחקר חדש מצא שתרופה המשמשת לטיפול בחולי [[ר:סוכרת|סוכרת]] יכולה גם לסייע לאנשים שסובלים מ[[ר:מיגרנה|מיגרנות]] ולהפחית בחצי את מספר ההתקפים.
 +
 
 
|עם תמונה={{{עם תמונה}}}
 
|עם תמונה={{{עם תמונה}}}
 
}}
 
}}

גרסה מתאריך 22:26, 24 בפברואר 2026

Shutterstock 2713556.jpg

מחקר חדש מצא שתרופה המשמשת לטיפול בחולי סוכרת יכולה גם לסייע לאנשים שסובלים ממיגרנות ולהפחית בחצי את מספר ההתקפים.

להמשך...